Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Daca nu sunt proprietar pe casa si sunt parintii mei,fara acordul lor pot lua in evidenta la primarie un autoturism auto?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 25 Iunie 2018
Puteti nota auto pe rolul fiscal al parintilor dv la adresa carora domiciliati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare auto la directia de impozite. Elenna222 Elenna222 Buna ziua. Am o întrebare. Pe adresa de domiciliu( nu sunt eu proprietarul) sunt debite la impozit. In cazul in care achizitionez o mașina, o pot lua in ... (vezi toată discuția)
Amenzi nejustificate in 2014 am vândut un autoturism,noul proprietar nu l a înmatriculat,eu ... drago55 drago55 In 2014 am vândut un autoturism,noul proprietar nu l a înmatriculat,eu l am scos de la primăria orașului,nu mai este pe rolul meu din momentul vânzării. ... (vezi toată discuția)
Buna, recent mi-am schimbat domiciliul in alt oraș și toate ... Cornel33 Cornel33 Buna, recent mi-am schimbat domiciliul in alt oraș și toate mașinile au trecut automat pe impozitul din orașul respectiv, problema este ca una din ... (vezi toată discuția)