avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Daca nu sunt proprietar pe casa si sunt parintii mei,fara acordul lor pot lua in evidenta la primarie un autoturism auto?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 25 Iunie 2018
Puteti nota auto pe rolul fiscal al parintilor dv la adresa carora domiciliati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare auto la directia de impozite. Elenna222 Elenna222 Buna ziua. Am o întrebare. Pe adresa de domiciliu( nu sunt eu proprietarul) sunt debite la impozit. In cazul in care achizitionez o mașina, o pot lua in ... (vezi toată discuția)
Amenzi nejustificate in 2014 am vândut un autoturism,noul proprietar nu l a înmatriculat,eu ... drago55 drago55 In 2014 am vândut un autoturism,noul proprietar nu l a înmatriculat,eu l am scos de la primăria orașului,nu mai este pe rolul meu din momentul vânzării. ... (vezi toată discuția)
Buna, recent mi-am schimbat domiciliul in alt oraș și toate ... Cornel33 Cornel33 Buna, recent mi-am schimbat domiciliul in alt oraș și toate mașinile au trecut automat pe impozitul din orașul respectiv, problema este ca una din ... (vezi toată discuția)