avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Finalizare de plata pentru credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Finalizare de plata pentru credit ipotecar

Peste 3 luni voi achita ultima rata a unui credit ipotecar. Care sunt pasii de urmat pentru .ca apartamentul sa devina proprietatea mea ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:03, 27 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, cei de la Banca vor merge la notar vor da o declarație prin care spun ca s-a achitat creditul, declarația va fi trimisa de notarul public la Oficiul de cadastru in vederea radierii ipotecii.
Sau cei de la notariat vor merge la banca sa obtina declaratia (are si banca prestanta ei, glumesc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere dreptului de ipoteca apartament MAGDAS MAGDAS Buna ziua, am achitat integral un credit ipotecar si cei de la banca mi-au dat o adresa catre Oficiul / biroul de cadastru si publicitare imobiliara Ploiesti ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Cine depunea la OCPI cererea pentru radierea ipoteci? Banca sau persoana in cauza? Este vorba de un apartament cumparat prin Prima Casa ( achitat ... (vezi toată discuția)
Apartament ipotecat popamaryi popamaryi Buna ziua! va rog sa ma ajutati! Vreau sa cumpar un apartament ipotecat dar nu stiu care sunt demersurile! Va rog sa imi spuneti ce este de facut! Va ... (vezi toată discuția)