avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare jumatate de norma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare jumatate de norma

Buna ziua! Un salariat cu norma intreaga poate fi detasat doar cu jumatate de norma la alt angajator? In acest caz se inregistreaza in REVISAL doar detasarea,fara suspendare?
Cel mai recent răspuns: carmengheorghiu , utilizator 14:01, 27 Iunie 2018
Legea nu face distinctie in aceasta privinta .. insa salariatul este de acord , mai ales ca i se poate modifica salariul ?

Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa angajatorului pe durata detasarii. Deci, nu este obligatorie suspendarea.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca nu se suspenda contractul, la angajatorul care face detasarea se poate face stat de plata pentru jumatate de norma? Ma intereseaza mai mult daca pot semna bilantul la angajatorul care face detasarea., contractul de munca nefiind suspendat. (Mentionez ca nu sunt contabil autorizat sau expert contabil)
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2018
carmengheorghiu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare strainatate ContSters68307 ContSters68307 Buna ziua, Imi puteti spune daca angajatorul are obligatia inregistrarii in Revisal a suspendarii CIM pe durata detasarii unui salariat intr-o alta ... (vezi toată discuția)
Transmitere prelungire detasare in revisal Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 ... (vezi toată discuția)
In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)