avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica-venituri realizate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica-venituri realizate

In ce categorie de venit sa incadrez veniturile obtinute in 2017 din dobanzi la depozite din banca? Ce obtiune sa aleg din cele prevazute la punctul 1.1.A.1. din declaratie?
Cel mai recent răspuns: Adriana_Stoica , utilizator 17:08, 28 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc....credeam ca trebuie declarat pentru calcularea CASS....Eu sunt pensionara, pot sa atasez la declaratie cuponul de pensie?

Mai am o intrebare: in Registrul de evidenta contabila (sunt PFA) ce sume trec?....nu sunt explicatii concrete in ordinul Ordinul Ministerului Finanțelor Publice nr. 3.254/2017 . Am incasari si plati conform registrului de incasari si plati. Voi completa doar doua randuri, adica "x"lei incasati si "y" lei cheltuiti? Daca elimin TVA-ul din cheltuieli sumele nu mai corespund cu registrul.

Multumesc pentru rabdare si intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 205 Mariana962 Mariana962 Am un depozit intr-o banca. La Administratia financiara imi apar venituri din dobanzi cf. declaratiei 205 pe care nu am depus-o eu, dar probabil a depus-o ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205/2017 mmarilena mmarilena pentru 2017 se depune declaratia 205 pt tip de venit 12(venituri obtinute din premii )? (vezi toată discuția)
Formular 205 @bogdan @bogdan anul trecut am primit de la banca o dobanda de 0.60 - 0.80 lei, la contul curent, la aceasta s-a retinut impozitul la sursa (16% din suma). Anul acesta trebuie ... (vezi toată discuția)