avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot gasi un avocat cu stamina si tupeul necesar sa ia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot gasi un avocat cu stamina si tupeul necesar sa ia sistemul In piept????sa dau in judecata un judecator, avocat ,procuror, DNA, Inalta curte de casatie si justitie?

Are cineva CURAJ?????
Cel mai recent răspuns: Catalin cata , utilizator 14:56, 28 Noiembrie 2018
Nu se poate ceea ce vreti.
Sesizati CEDO daca aveti drepturile fundamentale incalcate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai aveti putin si va judecati cu UE,CEDO si NATO.
Da voi da in judecata pe toti...avocat procuror judecator....toata speta asta delicventa abuziva si neinsemnata
Nu aveti calea unei judecati.
Doar sesizare la CSM.

Dar ce caz ati avut de v-ati supărat asa tare?
Pe scurt...
In ceea ce priveste longitudienea stringentei mele probleme este extrem de dificil de a compune un rezumat dat find complexitatea gravitatea si impactul nefast ,repercusiunile ce deriva din aceasta speta. Pe scrurt si la obiect : Doresc investigarea incompetentei si lipsei obiectivitatii ,abuzului si neprofesionalismului
unui magistrat idem Judecator . Penalizarea lipsei de "stamina " a unui avocat cu ghilimele de rigoare ,rectificarea atitudinii atotpermanenta clasica si caracteristica sistemului ,ce asi are ca si datorie servirea cetateanului. Aducerea in fata unui for superior al celor responsabili de prejudicierea morala financiara psihica si fizica a indivdualului prin expunerea aceatuia unei tensiuni nenecesareDoresc penalizarea si recorectarea elememtelor respective . De la cel mai mic pana la cel mare...idem...secretar avocat procuror judecator si sefii ,sefilor ,sefilor lor. Doresc Drepatate .Doresc un avocat ce sa lupte cu colegii si breasla din ce parte face .. cineva ce vrea sa se afirme ,sa faca ceva pt mine si tara .Destul telefoane inchise destul ignoranta destul bataie de joc . Detalii specifice pe cazul
in sine va voi pune la dispozitie ulterior.

Alte discuții în legătură

Un sistem imperfect care afecteaza viata si calitatea vietii are sanse la cedo ? Catalin cata Catalin cata Buna ziua . As dori daca poate sa-mi spuna cineva, din punct de vedere juridic sub incidenta carui drept s-ar incadra anumite imperfectiunii ale ... (vezi toată discuția)
Principiul ne bis in idem Gyodesign Gyodesign Buna ziua Vreau sa pun o intrebare unui avocat care ma poate ajuta intr-o problema. Situatia mea e urmatoarea: in anul 2011 am fost pus sub urmarire ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva tergiversarii anchetei penale Adela M Adela M Am o plangere penala inregistrata in iunie 2008 care se afla in cercetare la Serviciul de Investigare a Fraudelor. De atunci am dat numeroase telefoane pentru ... (vezi toată discuția)