avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot gasi un avocat cu stamina si tupeul necesar sa ia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot gasi un avocat cu stamina si tupeul necesar sa ia sistemul In piept????sa dau in judecata un judecator, avocat ,procuror, DNA, Inalta curte de casatie si justitie?

Are cineva CURAJ?????
Cel mai recent răspuns: Catalin cata , utilizator 14:56, 28 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca problema dvs tine de alt domeniu .Sanatate multa.
Si care ar fi domeniul respectiv ? Daca Inalta Curte de casatie si Justitie te repartizeaza unui parchet "competent " in rezolvarea sesisarii iar acolo dai peste un Procuror sef de sectie care iti spune ca nu el te-a facut sa-ti iei femeie si sa-ti faci copil atunci nu stiu ce sa mai cred
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Catalin cata, utilizator
Buna ziua . As dori daca poate sa-mi spuna cineva, din punct de vedere juridic sub incidenta carui drept s-ar incadra anumite imperfectiunii ale legilor civile sau penale si aici fac referire la anumite legi sau aliniate de legi care prin componenta ,eficacitatea si rezultanta aplicarii acestora din urma contrazic total scopul pt care te-ai alipit . La aceasta s-ar mai adauga si factorul uman ce procede la executarea acestor anumite legi orbeste neanalizand minutios cauzele care au condus la perpetuarea unei situatii ce ulterior a devenit subiect de disputa civila sau penala. Deoarece doreac sa dau in judecata la CEDO 2 tari diferite cu cauze separate civila si penala. Totusi facand acest demers va trebui sa arat ce drepturi mi-au fost incalcate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sistem imperfect care afecteaza viata si calitatea vietii are sanse la cedo ? Catalin cata Catalin cata Buna ziua . As dori daca poate sa-mi spuna cineva, din punct de vedere juridic sub incidenta carui drept s-ar incadra anumite imperfectiunii ale ... (vezi toată discuția)
Principiul ne bis in idem Gyodesign Gyodesign Buna ziua Vreau sa pun o intrebare unui avocat care ma poate ajuta intr-o problema. Situatia mea e urmatoarea: in anul 2011 am fost pus sub urmarire ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva tergiversarii anchetei penale Adela M Adela M Am o plangere penala inregistrata in iunie 2008 care se afla in cercetare la Serviciul de Investigare a Fraudelor. De atunci am dat numeroase telefoane pentru ... (vezi toată discuția)