avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preț minim vanzare imobil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preț minim vanzare imobil

Bună ziua. Știe cineva dacă exista un prag minim pentru stabilirea unui preț minim de vânzare al unui apartament.
Ultima modificare: Joi, 5 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Pretul se negociaza in mod liber intre parti. Exista o valoare minima / de expertiza/ pe zona/ de grila care se calculeaza in functie de studiul de piata efectuat de camera notarilor publici conform art 111 Cod Fiscal, insa aceea este doar valoarea de taxare, in cazul in care pretul este mai mic decat ea. Daca pretul este real si nu este derizoriu, nimeni nu poate cenzura vointa partilor.
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce suma minima poate o mama sa vanda fiului ei un apartament de 2 camere in oras? indiraindii indiraindii cu ce suma minima poate o mama sa vanda fiului ei un apartament de 2 camere in oras? (vezi toată discuția)
Cum poate stabili notariatul daca pretul vanzarii este corect ? oanaportar oanaportar - cand se vinde un bun si se face un Contract autentificat, Notariatul iti poate cenzura pretul ? - pt. ca se poate ca pretul vanzarii sa fie subestimat ... (vezi toată discuția)
Aplicare indici de corectie la grila notariala pt imobile catalina.nicolae catalina.nicolae buna ziua, in ce conditii se aplica de catre notar indicele de corectie la grila pt imobile? ce fel de acte doveditoare trebuie prezentate si daca se poate ... (vezi toată discuția)