avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz in serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz in serviciu

Am fost condamnat la 2 ani cu executare in anul 2012 pentru abuz in serviciu, fapta prin care am adus un prejudiciu de 231.75 lei fara a incalcala nici o lege, ordonanta sau hg, M-am reabilitat de drept in aprilie 2017. Daca noul cop penal votat in parlament intra in vigoare , considerati ca pot cere revizuirea dosarului sau contestatie in anulare deoarece pana la aceasta data abuzul in serviciu a fost neconstitutional?

Alte discuții în legătură

Notiunea de abuz in serviciu omega1969 omega1969 Buna seara, Am nevoie de o opinie in plus. Art. 297 CP este abrogat in prezent, sau nu? Multumesc. Un articol din Cotidianul: Potrivit art. 147 din ... (vezi toată discuția)
Decizii ccr abuz in serviciu androneemil androneemil cei care au fost condamnati pe abuz in serviciu art,248 cp 1969 pot cere revizuirea dosarului. \" Au cauzat o tulburare insemnata si un prejudiciu in solitar ... (vezi toată discuția)
Reabilitare ,noul cod penal elizachichi elizachichi As dori daca se poate un sfat. Sotul meu a fost condamnat la un an si 2 luni inchisoare pentru furt calificat in anul 1990 , a executat pedeapsa si a fost ... (vezi toată discuția)