Buna seara ,tuturor!
Ce se intampla daca masuratorile cadastrale din Releveu nu coincid cu cele din promisiunea de vanzare-cumparare?
Trebuie refacute actele sau cum se procedeaza?
Inteleg ca s-a facut promisiunea de vanzare pe anumite suprafete iar apoi, la intocmirea documentatiei cadastrale au fost gasite alte suprafete. Daca sunteti de acord sa incheiati contractul de vanzare pe noile suprafete, nu e nici o problema, sunteti libera sa faceti asta, eventual puteti incheia un act aditional la promisiune (desi nu-si are rostul cata vreme incheiati contractul).
S-a facut promisiunea cu datele din istoricul apartamentului apoi a iesit cadastru care nu se potriveste intocmai.
Suprafara totala este aceeasi difera +/- mp camere.
Mi s-a respins dosarul la banca din acest motiv, este vorba de un credit ipotecar.
Notarul mi-a explicat ca nu vor iesi niciodata la fel,plus ca in promisiune el a notat din actele vechi pe care i le-a dat proprietarul.
Nu stiu ce sa cred, am depus la o alta banca, dau vina pe “noroc”
OK, atunci trebuie facuta o reactualizare a documentatiei cadastrale. Eventual, daca cei de la banca sunt atat de "rigurosi", ca sa nu spun inflexibili, puteti incheia un act aditional la promisiune.