avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Divulgare identitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Divulgare identitate

Buna ziua,
Zilele trecute am sunat de 4 ori la rând la Politia locală pentru un câine care era scăpat dintr-o curte și nimeni nu putea sa treacă prin acel loc.
După o săptămâna aflu ca Politia locală a venit zona și a declarat ca eu am făcut sesizare referitor la acel câine.
Doresc sa știu dacă poliția locală a încărcat vreo lege.
Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Buna! am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au 'adoptat' ... snowflake59 snowflake59 Buna! Am urmatoarea problema: am 1-2 vecini care au \'adoptat\' (am inteles ca ar fi inregistrati pe numele lor) 2 caini, unul de talie medie si unul de talie ... (vezi toată discuția)
Caini comunitari, adunati de catre vecina a_addina a_addina In curtea vecina, o femeie pensionara, trecuta de 65 de ani, aduna caini maidanezi, pe care- sustine ea- ii ingrijeste! Latratul a 25-30 de caini, intr-o zona ... (vezi toată discuția)
Lncalcare proprietate akeem akeem Buna ziua, Cu un an in urma am mostenit o proprietate (casa + gradina) in alta localitate decat adresa de domiciliu. Acea casa sa gaseste pe un drum ... (vezi toată discuția)