avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... excludere de asociat pentru lipsa contributiei la ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

excludere de asociat pentru lipsa contributiei la cheltuielile societare

de curand m-am confruntat cu o problema destul de delicata. doresc excluderea unui asociat pentru lipsa contributiei la cheltuielile societare inca din momentul infiintarii societatii. am incercat excluderea acestuia proin hotararea adunarii generale a asociatilor, dar aceasta nu mi-a fost acceptata la inregistrare pe motiv ca trebuie solicitata excluderea in instanta, iar in urma unei hotarari definitive si irevocabile ma pot prezenta cu aceasta la registrul comertului spre inregistrare.
va rog sa ma ajutati sa gasesc, daca exista, o cale mai rapida pentru solutionarea acestei situatii.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:03, 27 Aprilie 2006
din pacate, eu stiu ca nu prea exista.
asa e trebuie sa faci actiune
nu uita sa-l pui in intarziere!
ce sunt alea cheltuieli societare?:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excludere asociat andre_1973 andre_1973 Poate fi exclus un asociat dintr-o societate cu raspundere limitata ,care si-a confectionat o stampila falsa in numele societatii ? A semnat si stampilat(cu ... (vezi toată discuția)
Asociat problema Zenska Zenska Buna seara As avea nevoie de cateva sfaturi legate de un SRL. La finele anului trecut am infiintat un SRL cu inca o persoana (50%/50%). Cu putin timp in ... (vezi toată discuția)
Administrator srl renuntare crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare si sper sa gasesc raspuns aici, ca de fiecare data. Care este procedura in cazul in care un administrator neasociat al ... (vezi toată discuția)