avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Recuperare taxe salariale.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Recuperare taxe salariale.

Buna ziua,

Pentru romanii care lucreaza in UE stiu ca exista aceasta optiune de recuperare taxe din impozite salariale din tarile UE unde au lucrat.
Intrebarea mea este: cetatean italian care lucreaza in Romania timp de 13 luni isi poate recupera taxele ?si care ar fi procedura

Alte discuții în legătură

Angajarea unui cetatean italian in romania sidonia1975 sidonia1975 Buna ziua,problema este legata de angajarea unui cetatean italian , de curand rezident in Romania.Are meseria de mecanic auto ,specializat in repararea si ... (vezi toată discuția)
Completare stagiu cotizare pensie cu lunile lucrate intr-o tara ue AdaPale AdaPale Buna ziua, Am lucrat 6 luni cu contract de munca inregistrat legal intr-o tara UE, am platit impozit, contributii la asigurarile sociale&pensie, tot ce platea ... (vezi toată discuția)
În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)