avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de succesiune

buna ziua,
Parintii mei au o casa, la care nu s-a facut taxa de succesiune din 1989. Am inteles ca daca trec 30 de ani nu se mai face aceasta succesiune. Ma poate lamuri cineva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:42, 9 Iulie 2018
Buna seara,
Succesiunea se poate dezbate oricand ne existand niciun termen.
Mostenitorul (copilul defunctilor) va trebui sa mearga la notar si sa dezbata acea succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare succesiune dacă nu se acceptă în 30 de zile de la deces - este adevărat? achim carmen achim carmen Este adevarat ca daca nu depun dosarul in 30 zile in instanta dupa aflarea vestii ca sotul meu a decedat imi pierd dreptul la mostenire? Avem si un copil.eram ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta din anul 2000 Elizar68 Elizar68 Buna ziua! Va rog lamuriti-ma si pe mine intr-o situatie.Tatal meu a decedat in anul 2000 si nu s-a dezbatut succesiunea.Mama mea traieste si noi suntem 2 ... (vezi toată discuția)
Acceptare tacita a succesiunii prin plata impozitelor ely_f ely_f Sora mea locuieste in casa parinteasca a sotului ei, parintii sunt decedati, el a avut grija de gospodarie de atunci ( 20 ani). Au fost informati, cum ca, ... (vezi toată discuția)