avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vinzare cumparare copil 16 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vinzare cumparare copil 16 ani

Buna ziua. Tatal meu care este propietar pe apartamentul in care locuiesc eu si sotia are de gind sa faca act v.c pe numele fiicei fratelui meu. Mentionez ca fiica fratelui meu locuieste in acelasi apartament cu parintii mei si sotia mea. Oare cu ce ma afecteaza personal pe viitor? Eu si sotia inca nu avem copil.
Acel bun va iesi din patrimoniul tatălui si nu va mai putea fi moștenit de dvs. daca vanzarea nu este fisciva. Daca este fictiva, veti putea ataca acel act.
Va afectează la modul: nepoata va fi proprietara apartamentului, dvs o sa locuiti intr-o casa care nu va aparține și dacă nepoata se supără va poate evacua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparare nedreptate Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Prin \\"vanzarea\\" fictiva a apartamentului catre fiul care locuia impreuna cu parintii, acestia si-au frustrat fiica de cota-parte din imobil ce ... (vezi toată discuția)
Evacuare ! stelutaalistar stelutaalistar Poate fi introdusa actiune in evacuarea unui imobil (o casa la curte ) de catre fiica (majora) si mama acesteia (fosta sotie a propietarului) de catre ... (vezi toată discuția)
Pot evacua nepoata din casa mostenita de mine si tatal ei? mika^ mika^ Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu modul legal prin care as putea sa o evacuez pe nepoata (fiica fratelui) din casa pe care eu si fratele meu am ... (vezi toată discuția)