avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie

Buna ziua,
Sunt proprietara unei garsoniere la et 4 si recent am inundat garsoniera vecinei de la et 3. Doamna avea pereții crapati si murdari înainte de inundație,iar acum are pretenția să îi repar eu în totalitate. Cum ar trebui sa procedez în acest caz?
Cel mai recent răspuns: nico_bubu , utilizator 10:10, 17 Iulie 2018
Reparati numai daunele produse de inundatie iar pentru restul trebuie sa contribuie si ea daca doreste sa isi zugraveasca intreaga camera.
I-am spus asta, dar nu vrea. A spus că ma da în judecată si cheamă politia. Susține că fostul proprietar a facut modificări în garsoniera si i-a spart ei pereții pentru confortul meu...deci eu sunt de vina si trebuie sa ii repar pereții în totalitate.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
cyan, moderator
Va revine obligatia sa executati reparatiile pentru acoperirea prejudiciului generat de inundatie
Ce intelegeti prin are pretenția să îi repar eu în totalitate.?
Persoana de la care am cumparat a facut modificări în garsoniera si din cauza asta pereții doamnei s-au crăpat. Doamna dorește să repar si daunele provocate de fostul proprietar.

Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
cyan, moderator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie dupa inundare DORUSTA DORUSTA Buna seara. Un vecin a inundat pe altul. Cel inundat a cerut ca sa i se repare baia care a fost afectata, cel vinovat a fost de acord, dar pe langa baie a fost ... (vezi toată discuția)
Avarie instalatie caldura Ilenuta123 Ilenuta123 Buna ziua,in aceste zile cu temperaturi negative extreme am intampinat urmatoarea situatie: am o garsoniera in care nu locuiesc permanent,din cauza ... (vezi toată discuția)
Inundatii si infiltratii de apa menajera student11 student11 Intr-un bloc vechi de aproximativ 70 de ani au loc periodic infiltrari de apa menajera in tavan si pereti pe partea garsonierelor. In urma cu 8 ani ... (vezi toată discuția)