avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Încheierea contractului de prestări servicii (PFA) ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Încheierea contractului de prestări servicii (PFA) cu beneficiarul

Lucrez cu un contract PFA cu un spital din 2016, având valabilitatea pana in luna Decembrie anul asta. Am fost plecat la niște cursuri din Iunie și pana astăzi (nu fiind obligat de la locul de munca). Conform datelor din contract am anunțat din timp ca nu o sa vin, ei fiind obligați sa mă aștepte pana la 90 de zile. Azi, am avut surpriza sa aflu ca mi-au încheiat contractul. Ce pot face in situația asta? Ținând cont ca trebuia sa fiu anunțat cu 30 de zile înainte ca nu mai am nevoie de serviciile mele.
Cel mai recent răspuns: Oana007 , utilizator 10:00, 17 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. intelegere amiabila
2. actiune in raspundere civila contractuala
... dar fara sa vedem contractul, clauzele si corespondenta e greu de spus cine a incalcat contractul si ce remedii pentru pretinsa incalcare.

spune macar ce obligatii aveai in contract, ce sanctiuni pentru neexecutare...
90 de zile lipsa de la un spital care are nevoie tot timpul de servicii... nu stiu... sa vedem. ce motiv invoca spitalul pentru reziliere...
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
Albert Kurtyan, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de clauzele contractuale.
Soluționarea litigiului se face in baza contractului.
Nu știu cum sa pun pozele ca sa vedeți contractul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neindeplinire contract prestari servicii street2maxx street2maxx Buna ziua, Am semnat un contract de prestari servicii , pe un an , achitand suma integrala. Surpriza a fost sa vedem ca trece o luna si serviciul de care ... (vezi toată discuția)
Reziliere abuziva de contract Sauvignon Sauvignon Recent, am constatat ca domeniul de internet al carui proprietar sunt din aprilie 2005, nu functioneaza. Am cerut lamuriri firmei prestatoare de servicii, care ... (vezi toată discuția)
Reziliere de contract romtelecom Mititelu Mihai Mititelu Mihai Buna ziua sint Mititelu Mihai din Panciu Vrancea am o problema mare cu cei de la romtelem sint abonat la internet dar nu functioneaza normal nu raspund cu ... (vezi toată discuția)