avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere comunicare decizie solutionare recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere comunicare decizie solutionare recurs

am si eu nevoie de un model de cerere pentru eliberarea deciziei prin care s-a solutionat recursul in regim de urgenta.
Instanta care a solutionat recursul, a trimis dosarul spre rejudecare la prima instanta.
eu pot sa fac aceasta cerere pe mail sau pe fax sau trebuie sa ma duc personal?
Ma puteti ajuta cu un raspuns?
multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 11:28, 7 Noiembrie 2009
model de cerere nu exista. formulati-o ca pe orice cerere normala si fireasca. o puteti trimite prin orice mijloc de comunicatie.
Printr-o cerere obisnuita, solicitati instantei de recurs sa vi se comunice decizia prin care s-a solutionat recursul. Nu este o cerere speciala, trebuie doar sa va identificati, sa spuneti ce calitate ati avut in cauza, sa mentionati nr. dosarului si data la care a fost solutionat.
Va multumesc.
Deci daca o trimit pe fax este luata in considerare.
recursul nu se comunica
Ar trebui comunicata decizia din recurs in cazul in care partea interesata formuleaza o contestatie in anulare sau o cerere de revizuire! Aceste doua cereri trebuie motivate si daca contestatorul/revizuientul nu cunoaste continutul deciziei din recurs nu are cum sa motiveze cererile respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs admis la revizuire ce urmeaza? darisdinu darisdinu decizia penală nr. 2276 - În temeiul art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. c C.p.p., rap. la art. 385 ind. 6 al. 3 C.p.p., admite recursul declarat de recurentul - ... (vezi toată discuția)
Durata rejudecare proces partaj bunuri comune mere mere Buna ziua, As dori sa aflu mai multe despre ce inseamna rejudecarea unui proces de partaj bunuri comune,ce dureaza de 4 ani. Procesul de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)
Cai de atac dupa apel conform noul cod de procedura penala romeo_sor romeo_sor Ce cai de atac sunt dupa un proces penal la Curtea de Apel? In cat timp de la pronuntare se poate face? Trebuie asteptata motivarea deciziei? Timpul decurge ... (vezi toată discuția)