avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CE SE POATE FACE LEGAR IN CAZUL IN CARE DUPA 6 LUNI AM ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CE SE POATE FACE LEGAR IN CAZUL IN CARE DUPA 6 LUNI AM AFLAT CA DOSARUL PENTRU ACORDAREA INDEMNIZATIEI PT CRESTERE COPIL A FOST RESPINS ?

BUNA ZIUA !
MI-AM DEPUS ACTELE NECESARE ACORDARII ALOCATIEI PT CRESTERE COPIL SI INDEMNIZATIE LA PRIMARIE ,CONSIDERAND FUNCTIONARA CA DOSARUL ESTE IN REGULA , DUPA CARE A URMAT O PERIOADA DE ASTEPTARE FARA CA EU SA PRIMESC VREUN RASPUNS NEGATIV DE NICAIERI .DUPA O PERIOADA AM PRIMIT DOAR ALOCATIA CUVENITA SI M-AM GANDIT CA AR TREBUII SA MA INTERESEZ DACA DOSARU TOTUSI ESTE IN REGULA , ADRESANDU -MA DE DATA ACEASTA JURISTILOR CARE VERIFICAU ACTELE SI CARE MI-AU ADUS LA CUNOSTINTA CA DOSARUL ESTE RESPINS DEOARECE EU AVEAM INCHEIATA O DECLARATIE DE ASIGURAT ( ACT CARE ERA DEPUS LA DOSAR) SI LEGEA SPUNE CA POT BENEFICIA DE INDEMNIZATIE DOAR DACA AM REALIZAT VENITURI SUPUSE IMPOZITARII. EU SUNT ADMINISTRATOR DE IMOBIL SI IN BAZA UNEI CONVENTII VIREZ LUNAR UN IMPOZIT IN FUNCTIR DE VENITUL BRUTA STABILITA IN CADRUL ASOCIATIEI. MA POATE AJUTA CU CEVA ? MAI POT CONTESTA TINAND CONT CA LA DEPUNEREA DOSARULUI AM PRIMIT UN NUMAR DE INREGISTRARE ? VA ROG SA MA SFATUITI CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE. MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: ContSters59982 , utilizator 13:44, 5 Noiembrie 2009
Daca obtineti un raspuns scris puteti sa contestati masura respingerii intermen de 30 de zile pe calea contenciosului administrativ si sa solicitati si sa vi se repare prejudicul suferit prin neincasarea indemnizatiei de la autoritatea responsabila
Adresati-va scris cerand sa vi se comunice un raspuns avand in vedere ca ati dedus un dosar la data de si pana in prezent nu ati primit nici un raspuns . Sa va asigurati ca aveti dovada de depunere a acestei solicitari ( o copie a acestei solicitari sa ramana la dv. dupa ce i se va aplica data , semnatura si stampila celor ce v-o primesc din partea institutiei . Daca nu vi se da dovada de primire - o puteti depune prin posta cu confirmare de primire ) .
Termenul de contestatie curge de la data primirii raspunsului la aceasta noua solicitare . In cazul in care nu se primeste raspuns in termen de 30 de zile de la inregistrarea acestei noi solicitari , puteti sesiza instanta de contencios .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua! Am nascut pe 15 martie, iar ultima zi de concediu prenatal a fost 30 aprilie. Dosarul pentru indemnizatie trebuia sa fie depus deja (se depune ... (vezi toată discuția)
Plangere contra unui functionar din cauza caruia s-au pierdut drepturi vertrad2 vertrad2 Buna seara! Vreau sa fac o plangere impotriva unui functionar de la primarie. Ce trebuie sa fac mai exact, e vreo procedura anume sau depun pur si simplu ... (vezi toată discuția)