Buna ziua, Ce se intampla in situatia in care un mostenitor legal nu este de gasit? ACesta este un copil dintr-o casnicie anterioara cu o pers dintr-o alta tara care a fost nascut si crescut acolo. Nu l-am vazut niciodata, nu stim unde locuieste, nu stim nici daca mai traieste. Nu stim datele lui de identificare. Mama nu stie nimic despre el, stie doar ca tatal meu mai are un copil legitim nascut inainte de a o cunoaste pe ea.
Daca nu cunoasteti niste date minime pentu ca acesta sa poata fi verificat prin evidenta populatiei, nu aveti cum sa-l gasiti.
Daca cunoasteti numele si prenumele si data nasterii, puteti afla, prin evidenta populatiei, daca acesta mai traieste.
Se va face citarea lui prin mica publicitate. Si asa veti dezbate succesiunea.
Eu spun sa mergeti la notar. Nu stiu cat timp a trecut de la deces, dar poate ca nu s-a acceptat mostenirea, nu este culpa dv. si un notar poate admite martori pentru asta. Mergeti ca imi pare ca inca puteti rezolva fara instanta.
Cont banci
michirec
Tatal meu a decedat de curand;a fost foarte secretos cu banii care ii avea la banca, s-a gasit in casa dupa decesul sau ,doar un singur extras de cont de la o ... (vezi toată discuția)