avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Desfiintare poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Desfiintare poprire

Buna ziua!
In luna ianuarie 2018 am virat ultima plata in cadrul unei popriri a unui angajat, suma poprita ducand la stingerea creantei debitorului. Astazi am primit o adresa de actualizare poprire prin care se cere plata creantei de 158.71 lei compusa din ramas la obligatiuniole din titluri 0 lei la care se adauga cheltuieli de executare in cuantum de 158.71 lei
Nu inteleg ce reprezinta aceasta suma? Noi am infiintat poprirea ,aceasta reprezentand contr credit+ch. ex. silita
De asemenea, as dori sa ma stiu ce trebuie sa facem in momentul in care se incheie poprirea? Trebuie sa trimitem adresa catre executor? asteptam sa trimita el? Pentru ca in unele cazuri am primit dupa 3-4 luni. Ce facem in perioada aceasta?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
nicoleta15, utilizator
Cel mai recent răspuns: exe8956 , utilizator 19:18, 27 Iulie 2018
continuati sa virati bani pana primiti adresa de ridicare a popririi. executorul stie care este debitul curent, cheltuielile de executare pot fi actualizate oricand.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
exe8956, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita hero hero Buna ziua, Doresc si eu sa stiu daca executorul are dreptul sa mi trimita mie, ca angajator, o adresa de poprire in care debitul sa fie parte in lei, parte in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in calitate de tert poprit, am primit in luna mai ... Maria Melania Maria Melania Buna ziua, in calitate de tert poprit, am primit in luna mai 2018 adresa de infiintare poprire pentru un salariat. Am infiintat poprirea pe salariul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)