avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum se pot plăti datorii către bănci care au dat ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum se pot plăti datorii către bănci care au dat faliment?

Încercăm să vindem un apartament unei familii care vrea să-l cumpere prin intermediul băncii. Familia respectivă a încercat să depună dosarul însă cei de la bancă au respins cererea deoarece noi figurăm cu ipotecă pe casă la Banca Populară (avem restanță 1200 de ron) bancă care a dat faliment între timp. De precizat este faptul că părinții mei și-au achitat împrumutul în anii 90 în întregime, însă dintr-un motiv pe care nu l-am aflat încă, apărem cu restanță în baza de date. În orice caz, noi vrem să vindem acest apartament. Îmi puteți spune unde se pot plăti astfel de datorii, dacă banca în cauză a dat faliment?
Cel mai recent răspuns: Ralucutza1307 , utilizator 13:04, 6 Mai 2021
Buna ziua,
Vedeti ce banca a preluat arhivele, activele si pasivele acelei banci si adresati-va ei!
Daca nu va descurcati puteti sa intrebati si la Banca Nationala a Romaniei, ei s-ar putea sa stie aceste date.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Buna ziua, ati rezolvat cumva? Si daca da, cum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara - sarcini VSP_Stefi VSP_Stefi Am solicitat recent un Extras de carte funciara pentru informare, care avea la Partea III Sarcini, mentiunea Act administrativ nr..../...1993 emis de ... (vezi toată discuția)
Credit banca morioca morioca Am credit la b.c.r. , ipotecar, si de un an de zile incerc sa obtin o solutionare a platii ratelor pe care le am datorita faptului ca mi-au ridicat dobanda ... (vezi toată discuția)
Executare silita RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. S-a incheiat un contract de credit intre BCR si societatea mea comerciala (asociat unic), la care s-au intocmit si contracte si de fidejusiune atat ... (vezi toată discuția)