avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie legea 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie legea 153/2017

Buna ziua,
Daca am ratat termenul de 20 zile stabilit pentru introducerea contestatiei la angajator, privind stabilirea drepturilor salariale, mai am vreo cale de recuperare? Este vorba despre stabilirea drepturilor salariale prin CIM, la data angajarii, stabilite in mod eronat, sau cel putin asa consider eu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 29 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a expirat termenul de 20 de zile ,nu mai puteti depune contestatie si, prin urmare, nu mai aveti ce sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen introducere contestatie in anulare georgelgica georgelgica Art. 319. - (1) Contestatia se introduce la instanta a carei hotarâre se ataca. (2) .......Împotriva hotarârilor irevocabile care nu se aduc la ... (vezi toată discuția)
Despre decizia de concediere blanda blanda Va rog sa-mi dati un sfat! Cel de la personal a emis o decizie de concediere individuala conf. art.65 alin (1), care a respectat forma impusa de lege ... (vezi toată discuția)
Angajatorul trebuie sa dea un raspuns scris la contestatia salariatului ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Un salariat a depus o Contestatie scrisa la angajator pentru faptul ca nu este multumit cu privire la stabilirea salariului. Acesta a ... (vezi toată discuția)