Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cine ia amenda??

buna ziua,

va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: la firma unde am lucrat s-a deschis procedura de insolventa pentru un debit. a fost numit un administrator judiciar. acest administrator judiciar...se poate prezenta la control (a fost chemat la itm pentru ca nu mi-a depus incetarea cim)? el e cel care semneaza procesul verbal?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:00, 6 Noiembrie 2009
Da si este obligat sa achite in numele societatii falimentare.
se poate prezenta la control (a fost chemat la itm pentru ca nu mi-a depus incetarea cim)? el e cel care semneaza procesul verbal?

Adm judiciar este reprezentantul soc debitoare si ca atare se poate prezenta la ITM.
Dvs i-ati solicitat demisia si administratorul nu a aprobat-o ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masa credala fost salariat brendissima brendissima Daca firma a intrat in insolventa (exista hot de deschidere, nu s-a facut inca nicio opozitie, si se va face reorg judic, dar s-au fixat deja termenele), cum ... (vezi toată discuția)
Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie 101 - societatea in insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea a declarat stare din Insolventa in data 28.12.2010. Cine semnaza declaratiile 101 pentru perioada 01.01 - 30.09 si 01.10 - 31.12 lichidatoul sau ... (vezi toată discuția)