avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cine ia amenda??
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cine ia amenda??

buna ziua,

va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: la firma unde am lucrat s-a deschis procedura de insolventa pentru un debit. a fost numit un administrator judiciar. acest administrator judiciar...se poate prezenta la control (a fost chemat la itm pentru ca nu mi-a depus incetarea cim)? el e cel care semneaza procesul verbal?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:00, 6 Noiembrie 2009
Da si este obligat sa achite in numele societatii falimentare.
se poate prezenta la control (a fost chemat la itm pentru ca nu mi-a depus incetarea cim)? el e cel care semneaza procesul verbal?

Adm judiciar este reprezentantul soc debitoare si ca atare se poate prezenta la ITM.
Dvs i-ati solicitat demisia si administratorul nu a aprobat-o ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masa credala fost salariat brendissima brendissima Daca firma a intrat in insolventa (exista hot de deschidere, nu s-a facut inca nicio opozitie, si se va face reorg judic, dar s-au fixat deja termenele), cum ... (vezi toată discuția)
Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)
Declaratie 101 - societatea in insolventa inlineasofa inlineasofa O societatea a declarat stare din Insolventa in data 28.12.2010. Cine semnaza declaratiile 101 pentru perioada 01.01 - 30.09 si 01.10 - 31.12 lichidatoul sau ... (vezi toată discuția)