avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renuntare la angajament dupa semnare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renuntare la angajament dupa semnare CIM

Buna ziua,

Ce se intampla daca am semnat un Contract individual de munca, in calitate de persoana fizica, viitor angajat, dar pana la data inceperii efective a lucrului (mai sunt 40 zile pana atunci) ma razgandesc si renunt la acest angajament?
Motivul: intre timp am primit o oferta de job mult mai interesanta profesional si avantajoasa material, de la un alt angajator.

Multumesc anticipat pentru mesajul dumneavoastra de raspuns!
Cel mai recent răspuns: florianc72 , utilizator 20:18, 1 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteti o instiintare catre angajatorul respectiv ca renuntati la locul de munca ... daca c.i.m. a fost inregistrat in REVISAL, atunci trimiteti o notificare de incetare a c.i.m. , in baza art.31 alin.3 C.mun., incepand chiar cu data inceperii activitatii.
Multumesc mult pentru info! Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - incetare contract de munca annes07 annes07 Buna ziua, Se poate inceta un contract de munca care inca nu a inceput? Data de incepere a acestuia este peste 2 saptamani, dar m-am razgandit si nu mai ... (vezi toată discuția)
Ruperea contractului individual de munca inaintea datei de inceput mihaela dobre mihaela dobre Buna ziua, Am acceptat o oferta de a lucra pentru o companie noua si am semnat contractul individual de munca. Problema este ca am primit si o alta oferta ... (vezi toată discuția)