avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare companie aeriana
Discuție deschisă în Executare silită

Executare companie aeriana

Buna seara!
Anul trecut am obtinut in instanta despagubiri din partea unei companii aeriene insa nici pana astazi nu am primit suma stabilita de instanta pentru despagubire.
Ce este de facut?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:32, 2 August 2018
Legalizați hotărârea și mergeți cu ea la un executor.
Sau contractați serviciile unui avocat pt legalizare, formulare cerere de executare silită și pt a ține legătura cu executorul.
Buna seara! Daca nu exista cale de atac formulata ori calea de atac a fost deja solutionata, formulati o cerere de definitivare a hotararii, achitati in acest sens taxa judiciara de timbru de 5 Lei, urmand apoi sa procedati la executarea silita a companiei aeriene, prin fomularea unei Cereri de executare silita adresata unui executor judecatoresc. Totodata, puteti solicita si actualizarea creantei prin cererea de executare silita. Daca aveti nevoie de ajutor in vederea pregatirii, redactarii cererii, ne puteti adresa si alte intrebari. O seara frumoasa!
Puneti in executare hotararea. Contactati un executor judecatoresc si va spune ce trebuie facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care instanta investeste cu formula executorie ? calin_andrei calin_andrei Daca Tribunalul acorda cheltuieli de judecata printr-o hotarare, iar Curtea de Apel respinge apelul si mai acorda alte cheltuieli de judecata. Unde se merge si ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia despagubirilor? december2008 december2008 buna seara! in urma unui accident rutier, fiica mea, pasagera a autoturismului, si-a pierdut viata. sentinta judecatoreasca definitiva mi-a dat dreptul la ... (vezi toată discuția)
Unde gasim model de cerere de incuviintare a executarii silite petrans petrans am nevoie de o astfel de cerere pentru un debitor ce nu a platit nici dupa dispunerea judecatoreasca definitiva (vezi toată discuția)