avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită contractul de vanzare-cumparare titlu executoriu
Discuție deschisă în Executare silită

contractul de vanzare-cumparare titlu executoriu

Contractul de vanzare-cumparare teren poate fi pus in executare cand o parte din teren este ingradita abuziv de o alta persoana?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:49, 6 August 2018
Buna seara,
Va trebui sa chemati in instanta acea persoana intr-o actiune de granituire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema granituire TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, As dori un raspuns avizat intr-o problema personala, anume daca este posibila granituirea unui teren intre mine ca proprietar iesit din ... (vezi toată discuția)
Intrebare indiviziune TRAIAN78 TRAIAN78 Buna seara, In anul 2006 am cumparat un teren agricol, prin act de vanzare cumparare, pe care l-am intabulat cu titlu de vanzare cumparare, facandu-i si o ... (vezi toată discuția)
Teren ocupat abuziv AndrunacheL AndrunacheL Bună seara! Am cumpărat o casa cu teren pe 8 august 2018. Azi am constatat ca vecinul din dreapta a ocupat de ani de zile 1 .6 m pe lungime din teren, ... (vezi toată discuția)