avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare invatamant

Buna ziua,
Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea romana -franceza, absolvita cu licenta. Conform unui ordin din 2010 mi-a fost schimbata functia in profesor invatamant primar. Azi mi s-a spus de la noua scoala ca nu este corect, eu nu ar trebui sa fiu incadrata ca profesor. Va rog sa ma lamuriti. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anastasia14 , utilizator 11:33, 8 August 2018
Dar in ce functie trebuia sa fiti incadrata?
M-au informat ca datorita faptului ca nu am terminat specialitatea ,,Pedagogia invatamantului primar și precolar ,, , ar trebui sa fiu incadrata ca si institutor și nu ca profesor invatamant primar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG 92/2012
.......
Art. IV
Absolvenţilor liceelor pedagogice, filiera vocaţională, profilul pedagogic, specializarea învăţător/educatoare, ai şcolilor postliceale pedagogice, ai colegiilor universitare de institutori sau ai altor şcoli echivalente, încadrati în învăţământul preşcolar şi primar, li se recunoaşte îndeplinită condiţia pentru ocuparea funcţiilor didactice de profesor pentru învăţământul preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământul primar, de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, pe baza diplomei de liceţă.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 92 din 2012 marry_01 marry_01 OUG Nr.92 din 18.12.2012 privind luarea unor măsuri în domeniul învăţământului şi cercetării, precum şi în ceea ce priveşte plata sumelor ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)
Institutor invatamant de masa pe diploma de absolvire,titular invatator-ed.inv.special miky_candle miky_candle Buna ziua, Am o mare rugaminte...As dori sa stiu in ce situatie ma aflu...Sunt invatator educator titular intr-o scoala speciala si am obtinut in 2009 gradul ... (vezi toată discuția)