Buna am si eu o problema am foat prins cu mai putin de un gram de canabis aseara. Am fost dus la sectie mi sa luat declaratie video , confiscat plicul ,facut poze si trimis acasa . Ce mi se poate intampla? Tin sa mentionez ca acum 2 ani am avut un imcident cu um nagaj si pentru asta sunt sub supraveghere pana in decembrie anul acesta(semnez la probatiune)
S-a deschis dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Dupa ce vin rezultatele de la expertiza si daca se confirma ca substanta respectiva este drog ,veti fi citat in calitate de suspect de DIICOT.
Nu am inteles exact ce incident ati avut anterior.
In drum spre munca eram intr-un maxi taxi si cand am coborat soferul m-a intrebat daca celalt bagaj este a meu( aveam mai multe) eu din neatentie am zis da si din cauza asta am fost dat in judecata cu toate ca am incercat sa fac pace cu proprietarul bagajului( nu i-a lipsit nimic din el ) si am fost condamnat la 6 luni de inchisoare dar mi sa amanat aplicarea pedepsei trebuind sa ma prezint la serviciul de probatiune timp de 2 ani ( se sfarseste acum in decembrie) as dorii sa stiu daca pot patii ceva grav avand in vedere ca nu mai am mult pana se incheie perioada . Multumesc