avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins cu canabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins cu canabis

Buna am si eu o problema am foat prins cu mai putin de un gram de canabis aseara. Am fost dus la sectie mi sa luat declaratie video , confiscat plicul ,facut poze si trimis acasa . Ce mi se poate intampla? Tin sa mentionez ca acum 2 ani am avut un imcident cu um nagaj si pentru asta sunt sub supraveghere pana in decembrie anul acesta(semnez la probatiune)
S-a deschis dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 4 din Legea 143/2000.
Dupa ce vin rezultatele de la expertiza si daca se confirma ca substanta respectiva este drog ,veti fi citat in calitate de suspect de DIICOT.
Nu am inteles exact ce incident ati avut anterior.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
In drum spre munca eram intr-un maxi taxi si cand am coborat soferul m-a intrebat daca celalt bagaj este a meu( aveam mai multe) eu din neatentie am zis da si din cauza asta am fost dat in judecata cu toate ca am incercat sa fac pace cu proprietarul bagajului( nu i-a lipsit nimic din el ) si am fost condamnat la 6 luni de inchisoare dar mi sa amanat aplicarea pedepsei trebuind sa ma prezint la serviciul de probatiune timp de 2 ani ( se sfarseste acum in decembrie) as dorii sa stiu daca pot patii ceva grav avand in vedere ca nu mai am mult pana se incheie perioada . Multumesc
Daca ati savarsit aceasta noua infractiune in termenul de supraveghere, riscati sa ajungeti la puscarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deținere canabis pentru consum Dxddsdd Dxddsdd Daca am fost prins impreuna cu un prieten de catre un echipaj care facea verificari ca detineam asupra noastra in masina, 5 grame de canabis folosit pentru ... (vezi toată discuția)
Procedura posesie de droguri Uergur Uergur Buna! In urma cu 3 luni am fost prins cu o cantitate de 0.5-0.6g de canabis de catre politia locală. Dupa ce am fost la sectie, mi s-a luat o declaratie in ... (vezi toată discuția)
Prins cu canabis Blaga Miahil Blaga Miahil Intr o seara de samabata am fost prin cu un grinder cu canabis (max0,5) foițe , filtre pentru tabacco și suna de 470 de lei la mine in urma unei razii intr ... (vezi toată discuția)