avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Minori in poze la străini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Minori in poze la străini

Buna, am 2 fetite mici care acum sunt la tatăl lor pentru o săptămana. Are dreptul prietena fostului sot sa pună poze pe rețele de socializare poze cu fetițele mele fără acordul meu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 00:31, 13 August 2018
Spune-i să îndepărteze imediat fotografiile minorilor de pe reţelele de socializare.
Dacă nu, dă-o în judecată. Nu te obosi să dai explicaţii juridice. Asta e treaba avocatului şi a parchetului.
Aşa spune-i şi vei avea succes.
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alienare/înstrăinare parentală EcaterinaTz EcaterinaTz Bună ziua! Soțul meu are o fetiță din prima căsătorie, pe care nu a văzut-o de vreo 6 ani. Fosta lui i-a promis că o să facă în așa fel, încât ... (vezi toată discuția)
Nelamurire drepturi minor danaly03 danaly03 buna ziua, actuala prietena a fostului meu sot, tatal copilului meu, posteaza cu nonsalanta, poze cu fiul meu minor, pe retelele de socializare, pe conturile ... (vezi toată discuția)
Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe ... Florentina Maira Florentina Maira Buna soțul meu a pus poze cu fetița mea și a etichetat pe amanta lui și eu nu sunt de acord sa apară copilul meu pe fb amantei pot face ceva (vezi toată discuția)