avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi dupa casatorie pentru calatorie cetatean ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi dupa casatorie pentru calatorie cetatean strain

Buna, am citit multe articole in legatura cu drepturile dupa casatorie, dar unele zic ca da altele ca nu, as dori sa stiu daca un cetatean tunisian dupa casatorie cu un cetatean roman, se stabilesc in Romania si doresc sa calatoreasca impreuna in scop turistic prin Europa, cetateanul poate calatori fara viza daca este insotit de sotie si au dovada certificatul de casatorie? multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Călătorie cetățean algerian cu soția românca in uk monikaniku monikaniku Pe baza certificatului de căsătorie și a permisului temporar (pe5 ani) de ședere românesc (ca și membru de familie) pot călători împreuna legal in uk ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept sedere cetatean rus corinar corinar Buna ziua, Cazul meu este urmatorul: logodnicul meu, cetatean rus, va veni in Romania cu viza de scop turistic si ne vom casatori. Exista vreo posibilitate ... (vezi toată discuția)