avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ANULAREA IN PARTE A SOMATIEI DE PLATA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ANULAREA IN PARTE A SOMATIEI DE PLATA

Este posibil ca prin cererea de anulare a somatiei de plata sa se solicite anularea in parte a somatiei de plata, respectiv micsorarea cheltuielilor de judecata pretinse de Reclamant? Mentionez ca debitul a fost achitat integral inainte emiterii somatiei de plata, ca debitorul nu a depus intampinare si nici nu s-a prezentat la proces. Este tardiv sa solicitam o micsorare a cheltuielilor de judecata?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 15:35, 9 Noiembrie 2009
Puteti formula o cere in anulare in termen de 10 zile la la primirera hotararii, faceti dovada platii creantei si cereti micsoaraea cheltuielilor de judecata ca fiind disproprtionat de mari raportat la obiectul cauzei.
Din pacate termenul a expirat. De altfel am facut o astfel de cerere in anulare, numai ca dintr-o gresala am confundat zilele in care se solutiona cererea. Inteleg ca va fi respinsa pe motiv ca este nesustinuta.....mai este ceva de facut, putem apela la dreptul comun?
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in anulare somatie de plata COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA As dori sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie;in urma sesizarii instantei debitoarea executa de bunavoie creantele, certe si exigibile, dar ... (vezi toată discuția)
Cerere in anulare la somatie de plata andral andral Revin cu un subiect mai vechi,nu inainte de a multumi tuturor pt. ajutor. Am un proces cu o institutie publica pt. recuperarea unui rest de plata a unei ... (vezi toată discuția)
Tardivitate apel mmm898 mmm898 Buna ziua, am castigat in prima instanta un proces contra unei banci pe un comision de administrare . Banca a facut apel numai ca eu cred ca acest apel a ... (vezi toată discuția)