avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta sporuri dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta sporuri dosar pensionare

Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată în grupa deosebită ( a II-a) de muncă si nu mai este nevoie de acte suplimentare. Am însă nevoie de adeverință privind sporurile acordate locului de muncă în care am desfășurat activitatea. Vă rog frumos să-mi spuneți cum pot obține acestă adeverință dacă combinatul a fost lichidat prin licitație? Locuiesc în Arad și nu am altă posibilitate de informare. Mulțumesc pentru răspuns! Cotoranu Ioan
Cel mai recent răspuns: iapost , utilizator 14:12, 13 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu unul dintre lichidatorii judiciari sa va spuna unde este arhiva :
AGENȚIA DE INSOLVENȚĂ S.P.R.L., cu sediul în str. B. P. Hașdeu, nr. 12, sector 5, București,
și
CC INSOL S.P.R.L., cu sediul în Constanța, str. Cibinului nr 8.
Va multumesc pentru informatii! Este un punct de plecare cert. Greu se mai obtin aceste adeverinte , daca nu au fost predate si prelucrate prin intermediul unor arhive documentele fostelor intreprinderi...O zi buna, va doresc!
Ofer aceste detalii pentru a fi utile si altor pesoane care aleargă prin arhive după adeverințe. Directionarea din partea Dvs. este corectă: lichidatorul pentru SIDERCA Călărași a fost CC INSOL S.P.R.L., cu sediul în Constanța, str. Cibinului nr 8. , filiala Călărasi. Arhivele SIDERCA au fost predate de acest lichidator la SC ”ARCHIVIT” Bucuresti, DN-CB nr.261, Depozitul Societății de Arhivare Bucuresti,Popesti-Leordeni, Tel. direct numai pentru adeverințe: 0213 69 4903. Mi-ati fost de mare folos! Incă o dată, multumiri, D-le Cornel Vasile! Cotoranu Ioan
si noi multumim mult pentru informatie! Sa aveti un an 2020 pe placul inimii!
buna ziua,
Pentru cei interesati de arhiva SIDERCA CALARASI, in vederea obtinerii unor adeverinte salariale pentru dosarul de pensionare: ei bine, aflati ca statele de plata ale SIDERCA numai sunt la ARCHIVIT, asa cum a avut amabilitatea sa ne informeze domnul Cotoranu. Ele s-au mutat la SC ARHIVITOR SRL, BRAILA, tel. 0339 732 307, email: arhivitor.depozit@yahoo.com.
Eu am sunat la numarul acesta si mi-a raspuns o doamna foarte amabila, care m-a informat ce documente trebuie atasate cererii pentru adeverinta, adresa de email unde sa fie trimise (cea de mai sus) etc.
Totodata mi-a spus ca statele sunt intr-o stare deplorabila si e fff greu sa fie reconstituite. Deci grabiti-va!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”s.c. ... BEIA CONSTANTIN BEIA CONSTANTIN Buna ziua! As dori sa aflu unde s-a mutat sediul firmei ”S.C. GSMC VULCAN SA CRAIOVA „/ ” VULCAN BUCURESTI„ sau cum se numeste ,cum pot lua legatura ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - arhiva intreprinderea de foraj si alimentari cu apa, bucuresti, sucursala constanta MarilenaN MarilenaN Va rog sa ma scuzati pentru deranj, poate nici nu ma puteti ajuta, dar as vrea macar sa incerc. Tatal meu a muncit intre anii \'72 si \'80 la Interprinderea de ... (vezi toată discuția)