avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... definitivare sesiunea noiembrie 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

definitivare sesiunea noiembrie 2009

ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat?
rezultate, pareri, opinii.............
am inteles ca a fost draconic de aceasta data...
nu m-ar mira sa vad ca toata lumea a picat!!!!
Rezultatele cam p la sfarsitul saptamanii.a fost destul de greu,avand in vedere faptul ca in loc de o speta s-au dat doua spete si timpul a ramas acelasi.adica 2 ore.Singura proba la care am avut 0 sg speta a fost organizarea si exercitarea profesiei,in rest cate 2 spete la toate.Si macar daca ar fi fost spete usoare dar au fost,cel putin la procedura civila,extrem de complexe.
Si in februarie au fost 2, si cred ca si anul trecut.
examenul s-a dat in luna aprilie si a fost o singura speta la fiecare materie.Acum in noiembrie s-au dat cate 2 spete,cu exceptia org si exercitarii profesiei
cum a fost examenul pana la urma?

si inca ceva. de ce va dau rezultatele tocmai atunci? din cate am vazut la baroul bucuresti au fost sub 80 de candidati, deci in concluzie f putine lucrari pt fiecare materie in parte.
Ok, asa o fi, desi imi aduc aminte ca erau 2. Poate erau pur si simplu mari :)

Alte discuții în legătură

Despre deficientele examenului de definitivat din iunie 2008 la barou bucuresti Mihaela Anghelus Mihaela Anghelus Citind cu atentie : - Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 1489/27.10.2007 ; - Hotararea Consiliului Uniunii UNBR nr. 295/15.12.2007; ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)