avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... definitivare sesiunea noiembrie 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

definitivare sesiunea noiembrie 2009

ce se stie despre examenul care tocmai s-a terminat?
rezultate, pareri, opinii.............
am inteles ca a fost draconic de aceasta data...
nu m-ar mira sa vad ca toata lumea a picat!!!!
Subiectele nu au fost unice pe tara?
Ciudat de tot este ca daca in Bucuresti au promovat doar 10-12% dintre candidati, in provincie procentul este de 90%, ceea ce este total ilogic:)
Referindu-ne strict la bucuresti unde din cei 80 si de candidati au promovat examenul numai 9, consider ca trebuie sa asteptam rezultatul contestatiilor.
Nu de alta dar din 10% procent promovabilitate probabil ca se va ajunge ca in restul tarii, provincia la care ati facut referire :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre deficientele examenului de definitivat din iunie 2008 la barou bucuresti Mihaela Anghelus Mihaela Anghelus Citind cu atentie : - Decizia Comisiei Permanente a UNBR nr. 1489/27.10.2007 ; - Hotararea Consiliului Uniunii UNBR nr. 295/15.12.2007; ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)