avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vinzare cumpărare apartament...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vinzare cumpărare apartament...

Bună-ziua
Acum o luna am plătit avansul pentru apartament și pe data de 27 septembrie cum am convenit în fata notarului urmează sa fac plata în totalitate a apartamentului.
Cel de la care am cumpărat îmi solicita acum o suma de bani pentru a termina apartamentul la timp.
Eu nu sunt în țară dar în cazul în care îi trimit banii cum sau ce îmi trebuie sa justific în fata notarului pe data de 27 septembrie ca am mai dat o parte din bani. Este ok sa trimit acești bani sau nu?
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinei de Avocat Livia Oprisan , Avocat 18:19, 3 Septembrie 2018
Buna ziua!
Cel mai sigur pentru dvs. este sa faceti un act aditional la actul prin care ati dat avansul, banuiesc ca ati incheiat un antecontract de vanzare, tot in fata norarului prin care sa stipulati ca ii mai dati o suma de bani cu titlu de avans, supusa acelorasi clauze ca si avansul initial in cazul in care vanzarea nu se va incheia. Daca nu sunteti in tara, puteti da cuiva o procura sa faca aceste demersuri pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament ralucastefi ralucastefi Buna ziua Am o situatie pe care nu stiu cum sa o rezolv si imi doresc sa primesc o lamurire de la unul din specialistii dumneavoastra. Acum o luna de zile ... (vezi toată discuția)
Bani avans apartament victor32 victor32 Mama mea e plecata in strainatate si are un apartament in tara pe care vrea sa il vinda,eu sunt fiul ei si as dori sa stiu daca am dreptul sa iau un avans de ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil prin agentie Codrys Codrys Ieri 30.11.2016, fiind in cautare de un apartament, am sunat la un numar din ziar. S-a prezentat ca fiind agentie si in 30 de minute am mers si am vazut ... (vezi toată discuția)