avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Există un model de plângere pentru alienarea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Există un model de plângere pentru alienarea copilului și nerespectarea programului de vizită?

Buna ziua,

In urma uni dosar clasat de abandon de familie, in care am fost gasit nevinovat, am fost instiintat ca fosta mea concubina este recasatorita de ceva timp, lucru care mie nu m-i la comunicat.

Prin urmare copilu meu nu mai are acelasi domiciliu, iar numita a mintit in faca procurorului de caz ca defapt ea nu alieneaza copilul absolut deloc. Eu am dovezi ca il manipuleaza si alieneaza in forma continua. Acesta este un abuz grav asupra copilului caruia i sa spus si a fost obligat sa ma faca in toate felurile, realitatea este ca baiatul meu vorbeste absolut normal cu mine (tatal lui)doar pana in momentul in care este fortat de mama lui si sotul ei sa spuna tot felul de prostii si minciuni.

Fosta concubina a mintit ca are acelasi domiciliu si niciodata nu ma oprit sa vorbesc cu el, deasemea toate telefoanele conturi sociale ale copilului sunt de mult blocate, efectiv eu nu mai am nici o modalitate de comunicare cu baiatul meu. Faptul ca eu locuiesc in alt oras, ingreuneaza mai mult posibilitatea de a-mi cauta fiul. Practic fosta concubina a facut marturii mincinoase in fata legii. Este posibil sa aibe acelasi domiciuliu minorul dar cu siguranta nu locuieste acolo. Pe deasupra a mentionat ca ma va cauta sa imi comunice adresa de domiciliu a copilului nostru (s-a contrazis) si contul lui banca unde sa ii platesc pensia alimentara. Prin clasarea dosaruli de abandon) sa precizat ca nu mai am obligatia sa platesc pentru ca nu am un venit momentan.

Exista un model de plangere pentru alienarea copilului si nerespectarea programului de vizita? Deasemenea vreau sa depun plangere penala pentru amenintare cu moartea deosebit de grava, care sa produs telefonic, de care se face automat vinovat sotul actual al mamei baiatului meu (am inregistrarea completa.

Va multumesc mult anticipat

Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
ce aveti scris de instanta , custodie comuna , program de vizita?
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mama copilului dvs.nu are obligaţia să vă anunţe despre evenimentele din viaţa sa privată, respectiv căsătoria.
Referitor la plata pensiei alimentare, Parchetul nu are competenţa de a hotărî dacă aveţi sau nu obligaţia de plată a pensiei alimentare, este atribuţiunea Instanţei.
Nu există model de plângere pentru "alienarea copilului", pentru nerespectarea programului de relaţii personale puteţi depune plângere penală, puteţi dispune executarea silită.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar ce varsta are copilul cu conturi sociale? Cat timp ati trait alaturi de copil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informații despre plata pensiei de întreținere pentru minor. În ce situații poate obține sistarea ei? precious007 precious007 In ce situatii nu se plateste pensia alimentara? Precizez ca platesc pensie alimentara din 2004 pana in prezent, copilului meu care urmeaza sa implimeasca 14 ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita ptr copil minor rokhsana rokhsana Buna ziua. Sunt căsătorită de 4 ani, iar soțul meu are un băiat de 10 ani pe care nu il poate vedea, deoarece fosta concubina nu il lasa. Am zis ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara marco-sainz marco-sainz Sunt divortat,copilul a fost incredintat mamei,el avand o varsta frageda la data procesului.Am platit pensia alimentara ani la rand,dar de 2 ani fosta sotie a ... (vezi toată discuția)