avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxa de biserica pentru cununie, botez, înmormântare
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxa de biserica pentru cununie, botez, înmormântare

Este legal sa ti se ceară bani pentru cununia religioasă, botez sau înmormântare?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:43, 11 Septembrie 2018
Sunt taxe instituite de biserica pentru care se primeste chitanta.
Angajatul bisericii presteaza un serviciu pentru care trebuie platit, ca nu elibereaza intotdeauna chitanta pentru serviciul prestat este alta discutie. Catedrala nu se construieste numai cu fonduri de la primarie, guvern, donatii enoriasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din punct de vedere legal e obligatorie plata contribuției la biserică? Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, va rog sa îmi spuneți. .....dpdv legal e obligatorie plata contributiei la biserica? Nu de alta, dar avem copil mic, cheltuieli multe, iar un ... (vezi toată discuția)
Cult biserica (taxe, salarii clerici) adibocu adibocu e taxa legala plata cultului la biserica sau nu? sunt obligat sa platesc cultul la biserica? sau e doar o \"plata benevola\"? exista legi care ma obliga la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la crestinism naten naten Exista pasi legali care pot fi facuti pentru a renunta la crestinism? Am contactat parohia si au zis ca nu trebuie facut nimic special, dar nu mi se pare ok ... (vezi toată discuția)