avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna seara ! Tatal meu care are leucemie a asteptat sa vina decizia de pensionare. Aceasta a venit dupa 35 de ani de munca cu suma de 666 lei. Noi vrem sa facem contestatie. Cum ne sfatuiti?

Alte discuții în legătură

Decizie de pensionare alina_puff alina_puff Tatal meu a pimit astazi decizia de pensionare pentru limita de varsta iar dupa 47 ani 5 luni si 25 zile de munca dintre care 28 de ani 4 luni si 26 zile de ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare giani_urda giani_urda Buna ziua.As vrea sa va rog sa-mi spune-ti daca din suma specificata in decizia de pensionare se opresc ceva taxe sau impozite sau e suma lunara de ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie cristifn cristifn Salutare, Tatal meu tocmai a primit pensia la implinirea varstei de 65 de ani cu 40+ ani de munca, 1100 lei, fara sa-i fi venit decizia, ceea ce mi se pare ... (vezi toată discuția)