Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil 2 ani.

Buna ziua,
Suntem un cuplu necasatorit, stabiliti in Anglia cu copil nascut in Anglia, primim aici alocatie, nu am depus acte pt alocatie in Romania, si totusi tatal copilului a primit alocatie, pe care trebuie sa o ridice personal de la posta. Ce trebuie sa facem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 14 Septembrie 2018
Restituiti alocatia primita ... intrucat nu puteti beneficia de alocatie din doua state.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil anglia Elena123456ely Elena123456ely Daca o mama minora (17ani) care a mers la liceu in Romania fara intrerupere , exceptand motivele medicale , doreste sa nasca in Anglia , in ce conditii va ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil PetrutaDr PetrutaDr Buna ziua. Am fost plecata din tara si am nascut in Anglia.ne-am intors cand copilul avea 5 luni si am aplicat in Romania pentru alocatie dar acum cand ... (vezi toată discuția)
De ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut? lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut,ce acte sunt necesare pentru a beneficia de aceste drepturi si unde ... (vezi toată discuția)