avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa socială pt elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa socială pt elevi

Buna ziua!Am si 3 intrebari:daca nu ma incadrez la bursa pentru un elev in clasa 0,din cauza ca mai am de luat doua luni stimulentul de insertie pt copilul cel mic,mai pot face cerere pt semestrul doi de scoala?Si a doua:daca nu mi aproba directoarea scolii cererea pt rechizitele scolare gratuite,desi conform legii as putea beneficia ,ce as putea face in acest sens?Si a treia intrebare:primesc alocatia de stat a copiilor pe card,cum pot sa obtin cuponul de alocatie care imi este necesar pt dosarul de rechizite?Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 14 Septembrie 2018
ContSters502421, utilizator
In sem. II nu puteti depune dosar de bursa sociala.

Daca nu vi se aproba ,contestati decizia directorului si/sau sesizati ISJ.

Pentru cupon incercati la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de alocatie Ioan gavril Ioan gavril De unde pot scoate cuponul de alocație a copilului dacă alocația merge într-un cont bancar? (vezi toată discuția)
Concediu maternitate invatamant Limitless Limitless Buna ziua, Lucrez in invatamant, sunt in anul 2 la doctorat cu bursa, am un PFA si va trebui sa nasc in luna mai 2014. As avea 3 intrebari: 1. Am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Transfer scolar elenasimpalean elenasimpalean Buna ziua , sunt mama unei fetite de 15 ani (cl. IX) si doresc sa o transfer de la scoala unde este acum deoarece ea a facut gradinita si clasele I - VIII la ... (vezi toată discuția)