Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

T-cTc-T 
	    	Utilizator

T-cTc-T 
	    	Utilizator	    

Legalizați hotărârea, formulați o cerere de executare silită și mergeți la un executor judecătoresc.
Aveți și posibilitatea de a formula plângere pt abandon de familie, dar o vad ca pe un ultimo ratio întrucât durează.
~ final discuție ~
 Pri. Raul	                   

Prin hotărâre judecatoreasca fosta este obligata la plata pensiei de întreținere și anume 1/4 din salariul minim. Ea nu a plătit nimic din luna Mai 2017. ... (vezi toată discuția)
	                    Pri. Raul	                   

Prin hotărâre judecatoreasca fosta este obligata la plata pensiei de întreținere și anume 1/4 din salariul minim. Ea nu a plătit nimic din luna Mai 2017. ... (vezi toată discuția)

Nicolle85	                   

Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani si avem un minot impreuna . Am divortat la notar prin comun acord avem custodie comuna cu domiciliu minorului la mama am ... (vezi toată discuția)
	                    Nicolle85	                   

Buna ziua! Sunt divortata de 3 ani si avem un minot impreuna . Am divortat la notar prin comun acord avem custodie comuna cu domiciliu minorului la mama am ... (vezi toată discuția)

VintilaC	                   

In ian 2019 am depus actele pt divort. In iulie 2019 s_a dat o sentinta in care scrie: \"Exexutorie de drept de la pronuntare, cu privire la capetele de cerere ... (vezi toată discuția)
	                    VintilaC	                   

In ian 2019 am depus actele pt divort. In iulie 2019 s_a dat o sentinta in care scrie: \"Exexutorie de drept de la pronuntare, cu privire la capetele de cerere ... (vezi toată discuția)