avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prelungire termen de executie apartament.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prelungire termen de executie apartament.

Buna seara,

Am cumparat un apartament in stadiu de proiect insa dezvoltatorul nu avea autorizatia de constructie aprobata. Dupa ce au primit autorizatia, am fost contactat sa semnez un act aditional care presupune prelungirea termenului de executie cu 9 luni. Contractul semnat initial este cel propus de ei, prin care se acopera de tot prin clauze.
Vreau sa va intreb daca se poate si merita o renogociere din cauza prelungirii termenului ?
In noul act aditional de prelungire a termenului se pot sterge / adauga clauze ? Sunt sanse ca dezvoltatorul sa accepte aceste clauze?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2018
Dragos T, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:01, 24 Septembrie 2018
Buna seara,
Actul aditional de prelungire poate sa fie negociat aparte de restul actului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contract vanzare cumparare mad4green mad4green Buna ziua, Am semnat si eu un antecontract de vanzare-cumparare in februarie 2016 pentru o locuinta care avea termen de finalizare 31 Martie 2017. Pretul ... (vezi toată discuția)
Antecontract expirat. cum putem determina dezvoltatorul să finalizeze construcția? Miryamkore Miryamkore Buna ziua, Anul trecut cam pe vremea aceasta impreuna cu sotul meu am semnat un antecontract pentru o casa care urma a fi construita si a fi gata in mai ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial duta_tatiana duta_tatiana Buna ziua! Ma intereseaza care sunt termenii prelungirii unui act aditional la contract spatiu comercial care expira pe 28.08.2016.Propietareul este in ... (vezi toată discuția)