avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social


Buna ziua, am o situatie putin ciudata, doresc sa infiintez o firma noua (SRL) in Bucuresti,am stabilit ca sediul social o sa fie pe strada Mircea Vulcanescu, problema este ca in actele imobilului apare denumirea veche a strazii (Stefan Furtuna)
, inteleg am nevoie de un act care sa dovedeasca schimbarea denumirii strazii. Imi puteti spune, va rog, de unde se poate elibera acest act? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 17:33, 26 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati adeverinta de la Primaria Capitalei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)