Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere copil

Buna ziua,ma numesc Maria,si sunt rezidenta la medicina in anul 2.Sunt insarcinata si intreb daca pot beneficia de concediu de crestere copil.
De asemenea se va intrerupe contractul cu spitalul,urmand sa continui rezidentiatul dupa acest concediu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:33, 27 Septembrie 2018
Buna ziua,
Poate va ajuta raspunsul de mai jos sau, cel mai bine, sa intrebati dvs. la AJIPS-Agentia Judeteana de Platii si Inspectie Sociala.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului Sbertut Sbertut Buna ziua, Sunt medic rezident medicina interna cu spital platitor Sf Ioan Bucuresti din anul 2012, domiciliul il am in Iasi. In noiembrie 2013 mi-am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cc Aless18 Aless18 Am lucrat 4 ani jumatate la o firma, în luna august anul trecut mi-am dat demisia. Din luna ianuarie anul acesta m-am angajat la alta firma, întâmplarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nou nascut grigorescumarga grigorescumarga Buna ziua,fata mea a dat nastere unui copil nefiind casatorita cu tatal copilului,indemnizatia copilului este trecuta pe numele tatalui,se poate trece pe ... (vezi toată discuția)