avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre parinti divortati cu un copil de 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre parinti divortati cu un copil de 3 ani

Fiica mea e divortata are un copil de 3 ani vrea sa plece cu copilul in germania la fratele ei anul trecut a primit imputernicire de la fostul sot dar acum el este arestat care este procedura caci procura a fost facuta doar pt 1 an si expira in luna urmatoare....va rog daca poate cineva sa ne dea informatii ....multumim
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:22, 1 Octombrie 2018
Buna ziua,
Merge cu un notar la el la penitenciar si incheie alta procura pentru o perioada de 3 ani sau se adeseaza instantei solicitand sa pronunte o sentinta care sa suplineasca acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot iesi cu cpilul din tara daca tatal este arestat? madlena madlena salut, am o mare problema doresc sa calatoresc cu fetita mea minora,in afara tarii,dar tatal ei aste arestat si copilul este pe numele lui - prin proces de ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru iesirea din tara opris nicoleta opris nicoleta Buna ziua as avea o intrebare eu cu tatal fetitei nu tinem legatura si nu a contribuit cu nimic la cresterea ei....el este inchis in penitenciar in ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna Claudia gemenel Claudia gemenel Bună ziua. Ce pot sa fac sa plec cu copilul în vacanta în străinătate dacă tatăl ei nu e de acord sa îmi facă procura .Am divorțat la notar și avem ... (vezi toată discuția)