avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Penalitatie la recuperare sume transport cadre
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Penalitatie la recuperare sume transport cadre

În urma controlului Curții de Conturi sa dispus recuperarea unor sume reprezentând transport cadre pt lipsa documente justificative( bonuri de motorina) la aceste sume sa cerut penalitatie de la data prejudiciului pana la recuperare. Penalitatie de 0.01/zi se aplica la nr. zile lucratoare sau calendaristice?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:35, 2 Octombrie 2018
Penalitatile de intarziere se aplica la zile calendaristice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare prejudiciu butliviu butliviu Pentru recuperarea prejudiciului stabilit in urma contro;ilui Curtii de conturi (la transport cadre fara documente justificative), cum se calculeaza majorarile ... (vezi toată discuția)
Furt de motorina soferi - societate de transport bortoi bortoi Buna ziua. Sunt intr-o dilema referitoare la conditiile de recuperare a prejudiciului efectuat de soferii angajati la firma noastra. In ultimul timp (desi ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari aricici aricici Prin contractul colectiv de munca a fost convenita o norma de hrana de 150 lei/luna pentri o directie a unei primarii. In urma unui control al Curtii de ... (vezi toată discuția)