avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce faci cu molozul după renovare ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce faci cu molozul după renovare ?

Ce faci cu molozul după renovare ?
Potrivit legii, primăriile nu au obligaţia să colecteze molozul rezultat în urma unor lucrări de construcţie sau de amenajare a locuinţelor. Şi, atunci, cum scăpăm de el ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:24, 2 Octombrie 2018
Prin normativele specifice, executantii de constructii civile sau si industriale detin obligatia sa preia,transporte reziduurile ,molozul in spatiile special amenajate de autoritati
Daca in contractul de prestari servicii incheiat cu firma care face renovarea nu este mentionata/ platita inclusiv colectarea si transportul molozului in locuri special amenajate/ prevazute de primarie puteti face comanda direct la firma de gunoi care contracost face acest serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, care este articolul de lege care obliga proprietarul ... doru.nicolae61@gmail.com doru.nicolae61@gmail.com Buna ziua, care este articolul de lege care obliga proprietarul sa isi ingradeasca terenul si care este consecinta in cazul in care terenul nu este imprejmuit? ... (vezi toată discuția)
Petitii primarie stoica_valentin9000 stoica_valentin9000 Buna ziua! Am facut o sesizare la primaria sectorului 6 in ceea ce priveste spatiile de colectare a gunoaielor(ghene) necorespunzatoare, deoarece sunt focare ... (vezi toată discuția)
Cum ati procedat la desfiintarea tubulaturii (toboganului) de gunoi? CipM CipM Am gasit prin forum referinte cu privire la desfiintarea toboganului de gunoi. Ar fi interesant de aflat de la cei care au trecut prin asa ceva cum anume s-a ... (vezi toată discuția)