avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cumul pensie cu salariu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cumul pensie cu salariu functionar public

Ca urmare a modificarilor aduse Legii 188, functionarul public isi poate continua activitatea pentru o perioada de max. 3 ani, dupa indeplinirea conditiilor de vechime si varsta pentru pensionare, cu acordul conducatorul institutiei. In acest caz trebuie sa renunte la pensie sau va cumula pensia cu salariul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 3 Octombrie 2018
Va cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se pensioneaza un functionar public? zama cristian zama cristian Cand se poate pensiona un FP care ocupa o fc.pub.de conducere, care a indeplinit conditiile de pensionare de un an, dar, deoarece ocupa un loc foarte caldut ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie pentru limita de varsta cu salariu Rebeca2019 Rebeca2019 Am rugamintea sa am ajutati cu o informatie referitoare la urmatoarea speta: Avand in vedere alin. (3) din legea 188/1999 modificata si completata cu legea ... (vezi toată discuția)
Codul muncii sau statutul functionarilor publici v-a avea prioritate? rozi88 rozi88 Daca un functionar public (femeie) doreste sa opteze pentru continuarea activitatii pana la implinirea varstei standard de pensionare de 65 ani conform: - ... (vezi toată discuția)