Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul pentru x ore pe saptamana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul pentru x ore pe saptamana

Cum calculez la nivel de salariu minim salariul lunar pentru un program de 8 ore /saptamana?
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 11:58, 11 Octombrie 2018
Prin regula de 3 simpla sau aplicati direct Hotărârea Guvernului nr. 846/2017 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată


Art. 1.
Începând cu data de 1 ianuarie 2018, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, sumă stabilită în bani care nu include sporuri și alte adaosuri, se stabilește la 1.900 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 166,666 ore, în medie, pe lună, în anul 2018, reprezentând 11,40 lei/oră.


Astfel, la 8 ore/sapt reiese un brut de 91,20 lei.
Va multumesc frumos! O zi frumoasa va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pe venitul salarial LidiaMuraru LidiaMuraru Taxa de angajarea cu 4 ore cu un salar SUB salarul minim pe economie - 1900 Ron, cum se calculeaza si daca e legal. Multumesc. (vezi toată discuția)
Intrebare Nica Olimpia Nica Olimpia PENTRU CE PRIGRAM DE LUCRU IN SECTOR PRIVAT NE REVINE SALARIUL MINIM PE ECO.NOMIE.? (vezi toată discuția)
Indemnizatie doctorat CameliaAUG CameliaAUG Buna ziua!Sunt personal contractual in cadrul unei primarii. Am doctoratul in domeniul in care profesez!Am dreptul de a primi indemnizatia de doctorat fiind ... (vezi toată discuția)