avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie sau somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie sau somaj

E legal sa primesti in acelasi timp pensie din Romania si somaj din Italia?Amandoua primite pe card.
Cel mai recent răspuns: cica elena , utilizator 10:47, 12 Octombrie 2018
In tara, nu se poate cumula pensia cu indemnizatia de somaj.

Intrebati la ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca sau la CNPP - Casa Nationala de Pensii Publice .
Am un vecin care spune ca a luat si somaj din Italia avand si pensie.A zis ca a facut o intelegere acolo sa ii trimita somajul pe card
V-am explicat ce prevede legea din tara , iar pentru situatia dvs sa intrebati si la ANOFM si/sau CNPP.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de handicap cumulat cu somaj ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, O persoana primeste in acest moment pensie de handicap si este si salariat. i se va restructura postul si vrea sa stie daca poate primi pe ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva contributii sociale MANFLORY MANFLORY Buna seara ma numesc Flori si as avea si eu o intrebare .in ultimi 20 de ani am o vechime de aproximativ 10 ani cu intreruperi intre luni,ani as putea sa ... (vezi toată discuția)
Neplata obligatii catre cas , etc . victor sorin victor sorin Buna ziua , am solicitata o adeverinta pt stagiu de cotizare de la Casa de Pensi Bucuresti, unde am constat ca \"onorabilul \" angajator nu a virat sumele ce ... (vezi toată discuția)