avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie sau somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie sau somaj

E legal sa primesti in acelasi timp pensie din Romania si somaj din Italia?Amandoua primite pe card.
Cel mai recent răspuns: cica elena , utilizator 10:47, 12 Octombrie 2018
In tara, nu se poate cumula pensia cu indemnizatia de somaj.

Intrebati la ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca sau la CNPP - Casa Nationala de Pensii Publice .
Am un vecin care spune ca a luat si somaj din Italia avand si pensie.A zis ca a facut o intelegere acolo sa ii trimita somajul pe card
V-am explicat ce prevede legea din tara , iar pentru situatia dvs sa intrebati si la ANOFM si/sau CNPP.
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de handicap cumulat cu somaj ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, O persoana primeste in acest moment pensie de handicap si este si salariat. i se va restructura postul si vrea sa stie daca poate primi pe ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva contributii sociale MANFLORY MANFLORY Buna seara ma numesc Flori si as avea si eu o intrebare .in ultimi 20 de ani am o vechime de aproximativ 10 ani cu intreruperi intre luni,ani as putea sa ... (vezi toată discuția)
Neplata obligatii catre cas , etc . victor sorin victor sorin Buna ziua , am solicitata o adeverinta pt stagiu de cotizare de la Casa de Pensi Bucuresti, unde am constat ca \"onorabilul \" angajator nu a virat sumele ce ... (vezi toată discuția)